my current obsession - feathers

This post was: 

Fjer, Feathers... Jeg elsker dem for tiden. De er så lette og elegante. Havde faktisk overvejet at få en tattoo som på det 2. sidste billede. men tror ikke det sker, da jeg sikkert ikke kan tåle det :( ... Men i hvert fald så er de da bare fine de tattoos med fjer, ikke så tunge som mange andre man ser.
Den her ude får i sandsynligvis ikke mange dagens... jeg skal til køreprøve fredag, og skal køre et par gange inden... det kræver desværre flade sko. Så jeg sjosker rundt i gummistøvler og håber på at bestå. indtil da må i nøjes med nogle dagens fra sidste uge plus diverse andet.


I love feathers. whats not to love. the light elegant touch of a tattoo feathers. much prettier then a regular tattoo and not too soft either. kinda cool.
anyways, there wont be many outfits this week. im getting my permit, and that requires flat shoes. so am wearing my wellies this week. hope its okay ;D

2 comments:

  1. Bare lige et tip ... ved ikk om din kørelære har sagt noget ... men det kan være ulovligt at køre med gummistøvler ... fordi du skal have fuld bøgelighed i dine sko ... så ville råde dig til at tage nogle normale snickers eller converse på!!! eller bare med for en sikkerheds skyld :)

    -bare et lille venligt tip, fra http://fashionis-architecture.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Det var da egentlig meget rart at vide. Jamen tusinde tak for det! hellere have det af vide nu end til køreprøven ;)

    ReplyDelete