Dagens #57 - hello, my name is superman!

This post was: 


LOVE NANNA
______________________________________________________________________::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

3 comments:

 1. Hej nanna, jeg vil bare spørge hvordan du laver de der billeder hvor det skifter mellem flere, har nemlig en sjov ide med det :-)

  xx

  ReplyDelete
 2. okay hvis du er klar til at høre den lange forklaring... så kommer den her ;)
  det kaldes en GIF. jeg vil råde dig til at downloade Photoscape, og lave det der.. men du kan også lave dem på nettet, ved at google "gif maker online free" eller noget lign.
  - det var den nemme del ;)
  blogger gemmer dine billeder i Picasa, som ikke understøtter en GIF, så derfor skal du uploade dem andetsteds. jeg vil foreslå imageshack.us, eller her: http://www.freeimagehosting.net/
  - derefter skal du indsætte en af de her koder: http://www.mediacollege.com/internet/html/image-tag.html... i html delen af dit indlæg, og indsætte linket til billedet i en af dem du nu vælger...

  puha.. lang forklaring, håber du fattede det... ellers bare spørg igen ;)
  glæder mig til at se din idé ;)

  ReplyDelete
 3. Tusind tak for hjælpen! Jeg fandt en hjemmeside der hedder www.createagif.net hvor man bare skulle vælge billedet fra sine egne dokumenter og så fiksede den det bare sammen :-)

  glæder mig til at lave en masse af dem:-)

  xx

  ReplyDelete